@8mil motius

 • Resum del cas: 7 companyes del comitè feminista de Sant Cugat del Vallès estem en un procés judicial des del 8M de 2018 després del tall de vies dels Ferrocarrils Catalans de la Generalitat. Vam ser denunciades pels Mossos d’Esquadra i actualment la Fiscalia els demana 3 anys de presó per desordres públics i 26.000€ de responsabilitat civil.
 • Dilluns 28 al matí fem pública la data de judici (11 de gener de 2023). Us demanem siusplau, si podeu compartir el cartell que publicarem des de les nostres xarxes (@8MilMotius). El hashtag que utilitzarem serà #Judici8MM.
 • Visibilització durant el 8M: durant la setmana del 28 (el més aviat que poguem) us enviarem el material perquè pogueu utilitzar-lo a les diverses convocatòries del 8 de març i així fer visible el nostre cas, que surt justament del tall de vies que es va fer el 8M de 2018.
  • Disseny pancarta: us proposem que la feu amb projector i que la porteu a la mani, o la pengeu als actes que munteu el mateix 8M. També us demanem que ens etiqueteu perquè poguem compartir-ho (recordeu el #Judici8MM).
  • Cartells genèrics perquè els pogueu encartellar, també durant el recorregut de les vostres manis, o ales que assistiu.
  • Enganxines: tornem a tenir enganxines perquè les deixeu als llocs més originals que trobeu. S’hi val a FGC i a qualsevol tipus de tren que tingueu a la vora 😉. Si en voleu, contesteu aquest correu i mirem com fer-vos-les arribar !
  • I com sempre, si feu volar la imaginació i us poseu creatives amb alguna cosa, ens semblarà fantàstic. Graveu-ho i envieu-nos-ho!
 • Encara no us podem desvelar molta informació però guardeu-vos el dissabte 15 d’octubre (#nervis).

A part d’això, recordeu que…

Si teniu un espai al vostre barri, poble o ciutat, des d’on organitzar algun acte vinculat amb la temàtica, o voleu que vinguem a explicar el cas, estarem encantades!

Merxandatge: tenim encara moltes desssuadores, mascaretes i samarretes xulíssimes que podeu comprar-nos. És el moment de regalar-li a les vostres mares, àvies, tietes, al tiet, i al cunyao pesao també…!

Donació al número de compte: ES22 3025 0014 0114 0011 6518

Seguiu-nos a les xarxes socials i compartiu-nos !

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *