Cadena feminista Figueres

Dia 8 de març a les 19:30 h, es farà una cadena reivindicativa feminista, tothom hi està convidada/dat, ja que els homes també son part de la lluita feminista per la igualtat entre homes i dones, es realitzarà al carrer Nou, de la Rambla nova a la Rambla, placeta de baix, un cop feta la cadena, i el vídeo que recorrerà tota la cadena, es donarà l’inici per a la manifestació, ajuntant la cadena començant pel tram 1fins al 8 per arribar a la placeta de baix de la Rambla, on es llegirà el manifest. Gràcies per participar i seguir la lluita de les que ens van precedir, per nosaltres i per les que venen darrere.
La cadena es farà amb separació de mínim metre i mig entre persones amb la cinta lila.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRxBMVFfmCVrw31NzSkcrplXlCJaEjU22uzj7k8OCoG4ryGQ/viewform?usp=sf_link

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *