Playground

Playground

PLAYGROUND és un espai de creació artística musical mutant i poc definit pel que fa a la seva composició, però amb un objectiu i intenció clara: ser un espai segur de formació i aprenentatge col·lectiu per a nenes, dones i persones no binàries, on tocar i experimentar amb tecnologia musical.

El col·lectiu es forma i s’anomena arran de la trobada amb els tallers de PLAY&LEARN. L’alumnat toca durant els cursos i sempre en acabar el tanquen amb una actuació en directe en llocs tan dispars com el vermut de Can Ricart, concerts pel 25N, dia internacional contra les violències de gènere, la segona edició del festival Sorotech o les jams d’Ableton al festival Mutek Barcelona.

En aquesta ocasió, les artistes que actuaran en direcge obrint la mítica festa del 8M són: l’Ada, Camila Talio i Fortuna (@talio_zalio, @ada.veen, @___camilarp @tuna.pase)