DJ Las Karmelas

DJLasKarmelas

Migres amb flow explosiu
Filles de la lluita amb una taula de DJ per bandera.
Del Carmel cap el món.
DJ Karmelas està integrat per 2 dones llatines, migrants que volen visibilitzar i transmetre un missatge clar a través del gaudi i del perreo. L’organització i gaudi dels espais associatius o festius també estan liderant, representats o dinamitzats per persones migrants, racialitzades i dones.

A través de les sessions musicals també toquem diverses perspectives, entre elles la feminista, antiracista i LGTBIQ+ sempre amb el gaudi de la música i el ball.

Dj Karmelas no és només un projecte musical, sinò també un projecte polític amb una clara intenció de visibilitzar les altres, les marrones, les dones i les migrantes.
Pretenem que els ritmes que sonen a les nostres sessions ajudin a qui són com nosaltres perquè es sentin a casa seva, que sentin que aquell espai de gaudi també els pertany i que està pensat per elles, formant part de la mateixa comunitat del territori on viuen. DJ’s Karmelas a l’escenari és una declaració d’intencions envers els valors i les perspectives que volem transmetre al públic,. Allò primer és mostrar que persones racialitzades i migrades també formen part de l’escenari cultural i del divertiment.