Live Sorah&Spoke

Live Sorah&Spoke

Live Sorah&Spoke
Sorah i Spoke són la barricada en flames del rap berlinès: molt explosives i explícitament polítiques, les dues artistes combinen grime, drill, trap i solu amb rap conscient. Amb una potència musical única fan cremar els subwoofers. En tres llengües (en,fr,de) la MC femenina i talent excepcional Sorah, dirigeix les seves lletres combatives i empoderadores en fluxos perfectament adaptats a totes aquelles que ja no estan disposades a suportar els greuges existents i aixeca la seva veu contra tota discriminació. El seu estil i energia es caracteritzen per les seves arrels entre Regne Unit, Argèlia i Franá. Sorah té molt a dir, moltes emocions que canalitzar. Com a resultat el seu rap directe “Straight From The Gut”, com el nom del seu primer EP 2023. Difícilment es pot imaginar una millor parella que el beatmaker no binari Spoke, amb instrumentals newschool sub-bass-heavy que cremen a tot el públic davant l’escenari sense excepció. Com a productora I enginyera, a Spoke l’apassiona l’apoderament i els espais segurs per les artistes femenines i queer a la indústria musical iI va fundar el seu propi estudi de gravació, Slomo Studio, a Berlín.