DJ Mai

DJ_Mai

Mai, alter ego de la Niña Mai, s’embarca en un viatge de recerca d’un so més electrònic sense perdre en absolut la seva essència afro-carib.

Com la Niña Mai no ha deixat de punxar, setmana a setmana en diverses festes. A més a més, des de fa un temps, és una de les promotores de la festa @paentromigente, on ens apropa a la ciutat comtal “el millor del sabor caribeño”, així com una gran diversitat de música tropical, salsa, champeta i molt més. Des que va pujar a un escenari té un objectiu clar: transmetra’ns i desbordar-nos amb el seu art a través de sessions on el lloc d’orígen se sent de principi a fi.

Però, la primera vegada que va punxar com Mai “i prou”, va ser fa poc més d’un anys a l’escenari de Sorotech, on va presentar la seva part artística més electrònica, amb una sessió que van definir com un set “de gran fescura i profunditat que no ens va deixar de sorprende amb l’elegància amb què saltava de sons trencats a una electrònica més classica, sense perdre en cap moment l’essència dels seus ritmes tropilacs predilectes”.

Per la festa del 9M ens va avisar que jugarà amb els gèneres (musicals;) i anirà submergint-se en una sessió amb ambdues identitats artístiques. Així que prepareu bon calçat de ball per una bona música.