VJ Gem Delawer

Gem Delawer_ artefactes visuals i altres fluits
Després de cursar cinema i fotografia va començar a interessar-se per altres formes de creació visuals com el VJing i les videoinstal·lacions, permetent-se explorar la càrrega simbòlica de les imatges sota una narrativa queer que juga amb els gèneres, filies i fetitxismes.

Com integrant del col·lectiu LeSFATALes (2006-2018), ha contribuït activament a la dinamització de la bollo escena electrònica, teixint xarxes amb DJs, VJs i performers locals, així com artistes i col·lectius de l’escena queer europea.

Des dels seus inicis, el col·lectiu va instaurar el format AV a les seves sessions de directe, estimulant la incipient escena de creació de vídeo a temps real dins de la cultura de club. En aquest sentit, un de les seves fites va ser organitzar la primera VJ Jam de dones i identitats dissidents, reunint 9VJs a l’escenari.